Gemas Pumpex Cast Iron Pool Pumps

Gemas Pumpex Cast Iron Pool Pumps

GEMAS PUMPEX , pompe pishine hekuri.  Trupi hekuri me vulë mekanike dhe motor trifaze. boshti prej celiku te kromuar.1450. Trupi i pompes duron presion derin ne 10 bar. përputhje me din 24255, plotesisht trupi i pompes eshte i ndertuat me celik te qendrueshem dhe kapak transparent

Performanca dhe te dhenat

Capture