Prodhimtaria

Kompania jonë eksporton më shumë se 30 vende dhe ka për qëllim për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve me mentalitetin e saj të prodhimit me cilësi të lartë dhe duke i dhënë prioritet për kënaqësinë e konsumatorëve me çmimet e saj konkurruese.

Filtrat e rërës për pishina bërë nga CTP dhe plastike
Pompa plastike për pishina
Valvola topin PVC dhe valvola kontrolloni
Pajisje PVC
Dritat nënujore për pishina dhe burime
Transformers
Gratings Overflow
Skimmers
Mure anesore per pishina
Kullues qendror
Multiport valvola për filtrat
Sistem klorimi automatik
Pajisje pishinë olimpike
Kimikate pishine
Pajisje pastrimi pishine