Dolphin Diagnostic 3001 Automatic Pool Cleaner

Dolphin Diagnostic 3001 Automatic Pool Cleaner

30 mcable, 24 njësi vmotor, 18 m3 / h Shkalla e rrjedhjes. Disenjuar për pishina komerciale deri në 25 m. Koha e pastrimit 6 orë. Kontrolluar nga skaner m,e mikroprocesor per pastrimin optimal te pishines. Ngjitet ne muret pishinë dhe linjat e ujit. Garanci për 2 vjet. i kompletuar me kuti.

Capture